parallax background

Hotel


Hotel Heitkamp bevindt zich in het centrum, de “alde stad”, van het rustieke stadje ’s-Heerenberg.

Hotelkamers


De hotelkamers ademen de jaren 50 stijl maar zijn qua voorzieningen zeer modern. De kwaliteit van de kamers en inrichting zit op een hoog niveau. De luxe / grote bedden van Auping garanderen u een zeer prettige nachtrust. Ook de in het gehele pand aanwezige moderne luchtbehandelings-systemen (verwarmen/koelen d.m.v. warmtepompen) garanderen u een zeer aangenaam verblijf in ons hotel.
Uiteraard kunt u in onze ontbijtzaal en in ons gezellige café genieten van overheerlijke, in hoofdzaak biologische, etenswaren en dranken. Het ontbijt op uw kamer of in onze gezellige sfeervolle tuin is daarbij een optie.

De omgeving


Op loopafstand van het hotel bevinden zich een aantal bijzondere monumenten zoals Kasteel Huis Bergh en de Boetelaarsborg. Daarnaast is Kasteelstad ’s-Heerenberg omgeven door prachtige natuur zoals de Montferlandse bossen / heuvels en de Plantage. Van kasteel Huis Bergh. In de omgeving van ‘s-Heerenberg liggen leuke plaatsen zoals Doetinchem, Emmerik, Elten en Kleef .Het gebouw hotel Heitkamp heeft al vanaf 1927 een hotelfunctie en is in 2017/2018 door de familie te Booij grondig gerenoveerd en gerestaureerd. De rustieke, gezellige sfeer en stijl van de jaren 50 is echter behouden.

Historie


Het pand van hotel Heitkamp is in 1880 in de huidige vorm gebouwd. Bepaalde delen van het gebouw zijn waarschijnlijk veel ouder, uit de periode 1500/1600. Tijdens de renovatie zijn oude elementen zoveel mogelijk behouden of gereconstrueerd.
  • Hotel Heitkamp

    1895 en 1948
  • Hotel Heitkamp

    Rond 1960
  • Hotel Heitkamp

    Rond 1950

Reserveren

De beschikbaarheid van onze grote en luxe hotelkamers kunt u checken door middel van het aanvraagformulier. Uiteraard kunt u ook kamers boeken door ons even te bellen op 0314-661209, of een mail te sturen naar info@hotelheitkamp.nl.
Reserveren